Dinner @ Manhattan Fish Market

Last week jalan2 kat Alamanda Putrajaya & kami dinner @ Manhattan Fish Market. Location kedai kat Ground Floor (G93), blh access dari luar Alamanda. First time try makanan kat sini,memang sedap & puas hati lah. So nak share beberapa menu2 yang sempat kami order hari tu 😀

 

Creamy mushroom (light) RM 10.90 & Cheese Fries RM 6.90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Creamy mushroom pasta (light) sesuai untuk org yg tak makan byk, kalau nak byk blh order yg regular RM 16.90

– Cheese fries my fevret! 😀

Gummy Bear RM 8.50 & Citrus Mint RM 8.50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiery Cherry Snapper with Mussels RM 29.90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Nasi + Ikan + sayuran & kepah : kalau nak diet blh la try mknn ni (ikan yg di gril & di marinate dgn rempah) mmg sedap sbb tak berminyak

Seafood chowder (soup) RM 5.90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– penggemar seafood blh la try seafood chowder soup ni (not bad rasa dia, tapi saya tak suke seafood 😛 )

 

Kalau nk tgk menu2 lain sila klik di sini —>  http://www.manhattanfishmarket.com/my/menu-avenue.html

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*