Kenali ONEXOX: Inovasi Prabayar Terkini

ONEXOX: Inovasi Prabayar Terkini

Laman Web Rasmi ONEXOX

Apa itu ONEXOX?

ONEXOX ialah jenama kepada salah satu produk perkhidmatan mudah alih prabayar yang disediakan oleh XOX Berhad dan diedarkan secara eksklusif oleh One XOX Sdn. Bhd.
(Dipetik dari laman rasmi ONEXOX)

Boleh dikatakan ONEXOX ini adalah satu pilihan alternatif kepada jenama-jenama perkhidmatan mudah alih prabayar (mobile prepaid) seperti Hotlink, Xpax,Tune Talk, Altel, dan sebagainya.

 

Lima Kelebihan ONEXOX Yang Boleh Anda Dapati

1. Liputan talian (line coverage) yang baik kerana ONEXOX menggunakan talian Celcom yang mempunyai infrastruktur telekomunikasi terbesar di Malaysia. Jadi tiada masalah untuk anda dapatkan liputan yang baik walaupun di kampung-kampung. Mobile internet juga mempunyai signal yang kuat.


via GIPHY

Anda mesti tak mahu jadi seperti orang ini kan. Lihat speed test yang saya buat di bawah.

speed test

Keputusan Speed Test dan bar line yang sentiasa penuh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. UGU atau User Get User adalah satu sistem di dalam ONEXOX di mana pengguna boleh mendapatkan pendapatan sampingan hanya dengan memperkenalkan rakan-rakan anda kepada ONEXOX. Apabila Sebanyak 6% yang berupa jumlah kredit akan diberikan setiap kali seorang daripada anda top up. Bayangkan jika anda mempunyai ramai kenalan yang telah ddaftarkan di bawah UGU anda. Wow!

3. Kelebihan kepada pengguna-pengguna yang ingin mengekalkan nombor lama iaitu MNP (Mobile Number Portability) di mana anda akan mendapatkan tempoh sah selama 28 bulan.

4. Pelan data internet yang tiada “Pay Per Use”, iaitu jika pelan internet anda telah tamat tempoh, anda tidak akan dikenakan caj tambahan kerana telah menggunakan data internet dan tiada risiko kehilangan kredit.


via GIPHY

 

5. Tempoh sah akaun anda akan terkumpul secara automatik setiap kali anda membuat top up, dan ianya boleh membawa sehingga 368 hari. Ini bermakna tempoh sah yang baru hanya akan bermula daripada tarikh luput tempoh sah top up yang dibuat sebelumnya. Jadi tiada masalah jika anda mengatakan masalah sesuatu prabayar adalah apabila terlupa untuk top up, anda tidak boleh melakukan panggilan kerana anda boleh top up pada bila-bila masa sebelum tamat tempoh sah dan masih mengekalkan tempoh sah yang lama dan tidak merugikan anda.

tempoh aktif, onexox

Gambar menjelaskan tempoh aktif yang dipanjangkan

Jadi tunggu apa lagi? Daftar sekarang!

via GIPHY

 

Pendaftaran Nombor Baru
Kekalkan nombor lama dan bertukar kepada ONEXOX

One Comment:

  1. Pingback: Promosi Internet Mudah Alih ONEXOX - enn-eff! Journal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*