Promosi Internet Mudah Alih ONEXOX

Promosi Internet Mudah Alih ONEXOX

ONEXOX mengadakan promosi internet mudah alih bagi tiga pekej utama mereka iaitu 1.5GB untuk 30 hari, 3GB untuk 30 hari dan 4GB untuk 30 hari. Promosi ini sudah bermula sekarang sehingga 28 Februari 2016. Dan yang menariknya, jika promosi ini mendapat sambutan yang menggalakkan, ia mungkin dilanjutkan lagi!

Promosi onexox

Promosi Internet

 

Bila bercakap pasal internet, saya ada letakkan yang ONEXOX mempunyai kadar kelajuan internet yang stabil dan laju. Ini kerana ONEXOX tidak menghadkan kelajuan internet seperti perkhidmatan prabayar yang lain. Adakala kita mendapat kelajuan yang tinggi untuk Whatsapp tapi sangat lambat bila melayari internet. Ini kerana perkhidmatan prabayar yang lain menghadkan kelajuan internet untuk browsing tapi tidak untuk Whatsapp. Ini tidak berlaku dengan ONEXOX kerana kelajuan yang diberi adalah sama rata.

Kelebihan lain pula, ONEXOX tidak mengenakan caj pay per use jika kita sudah habis menggunakan kuota yang dilanggan. Jadi, kita tidak akan mengalami masalah kehabisan kredit apabila kita terlupa untuk tutup mobile data.

via GIPHY

 

Jika anda masih belum berkenalan dengan ONEXOX, boleh lah ke sini untuk mengetahui kelebihan-kelebihan pelan prabayar ONEXOX ni dan mendaftar dengan kami untuk menikmati promosi yang hebat ini

Full link: http://journal.enn-eff.com/2015/10/03/kenali-onexox-inovasi-prabayar-terkini/

Ataupun pergi ke laman web rasmi untuk keterangan yang lebih lanjut

http://www.onexox.my/

 

Jom bertukar ke ONEXOX dan nikmati promosi hebat dengan kelajuan internet tanpa had! Tak payah nak tunggu 12 malam untuk dapat internet laju.

Pendaftaran Nombor Baru
Kekalkan nombor lama dan bertukar kepada ONEXOX

Icon vector designed by Freepik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*